Agenda:

Lezing: Op zondag 19 augustus geef ik een lezing om 14.30 uur tijdens de spirituele beurs van het Spirituele wonder te Tilburg. Voor meer info zie www.hetspirituelewonder.nl. De entree voor de beurs is slechts € 5,00 inclusief de lezingen. Tijdens deze beurs kun je kennis maken met mij en met het werk van Feng Shui Visie. Je kunt een plattegrond meenemen als je vragen hebt over je huis, je kunt een 5 elementen karakter analyse laten maken van jezelf of een dierbare en je kunt terecht met levensvragen.

Op zaterdag 29 september geef ik weer een dag van het element aarde zie  Cursussen en lezingen.

Hopelijk hebben jullie genoten van deze hete zomer vol van vuur. De meeste van jullie hebben ook wel ervaren hoe uitputtend een overdosis vuur kan zijn. Te veel Yang ( vuur energie ) maakt Yin ( passief ). Volgende maand krijgen we de overgang naar een veel rustigere periode, namelijk de nazomer oftewel Indian summer .

Hierbij hoort het element aarde. Het vuur is nu uitgeput en de energie gaat zich verdichten en wordt meer Yin. Een aangename tijd van rust en balans, van voeding, overvloed en concentratie, stabiliteit en evenwicht. Wanneer het aarde-element in jezelf in balans is dan geeft het vaste grond onder je voeten, het geeft houvast. Je hebt innerlijke rust en je ervaart begrip, inzicht en harmonie.
Is het element aarde verstoord dan geeft het zorgen en je piekert veel, je kunt klachten krijgen aan maag, milt of pancreas of een verzwakt bindweefsel.

Het levensgebied wat bij het element aarde hoort is het gebied van relaties en met name liefdesrelaties, het is ook het gebied van de moeder en de vrouw. Dus deze levensgebieden krijgen extra aandacht. Jullie weten dat deze aarde- element dag weer veel inzicht gaat geven en tools om het aarde element in je leven te versterken. Naast voedingsadvies en eenvoudige maar krachtige oefeningen, krijg je ook inzicht in jezelf en je naasten en de thema’s die spelen.

Aarde is eigenlijk wel het belangrijkste element omdat het je fundament is en het komt 3x voor in de Nine Star Ki karakter analyse dus een grote kans dat het element aarde ook in jouw karakteranalyse aanwezig is.  Het element aarde behoort ook tot 3 levensgebieden. Namelijk het gebied van Kennis en vooral innerlijke kennis, Relaties en Gezondheid en Balans. Je krijgt ook weer adviezen, oefeningen en tips om deze levensgebieden in jouw leven te versterken. Dus een dag met extra veel inhoud en inzicht. Bij inschrijving voor 1 september krijg je weer een flinke korting en betaal je slechte € 99,00 all in. Ik hoop jullie (weer) te ontmoeten op zaterdag 29 september bij de prachtige locatie van het Bergkristal in Haaren NB. Opgave via info@fengshui-visie.com of bel 06 29121258

Qi-mag Feng Shui 1 op 17 en 18 November. Op aanvraag ga ik deze zeer boeiende en uitgebreide cursus weer geven en deze keer in Baarn. Het is een professionele training met internationaal certificaat. Voor architecten, ontwerpers, stylisten maar ook interessant en toegankelijk voor iedereen die graag op een creatieve manier een betere woon – en werkplek wil creëren. Voor de uitgebreide inhoud zie cursussen en lezingen

Project vrouwenemancipatie centrum Feniks in Tilburg door Feng Shui Visie, hier enkele details:

Kantoor Voor consult

       Kantoor Na consult

       Kantoor voor consult

    Kantoor na consult

      Cursusruimte voor een na

            Gang voor en na

Met een  beperkt budget heb ik een aantal ruimtes aangepast. We hebben een nieuwe vloer gelegd en de ruimtes geschilderd. Overbodige tafels verwijderd, kastjes omgeruild en anders geplaatst. Met spullen uit de kringloopwinkel en met een aantal planten een meer huiselijke en natuurlijke werkomgeving gecreëerd. Ze zijn er erg blij mee, men werkt met meer rust, plezier en concentratie.

Wil je zelf ook een metamorfose van je huis, werkplek of bedrijf met een ruim of beperkt budget dan hoor ik het graag. Omdat al mijn adviezen op basis van de Qi-mag feng Shui gegeven worden is het is een investering in gezondheid, geluk, rust en een hogere productiviteit met minder energie.

Privacy.

Voor alle duidelijkheid gebruik ik je email- adres alleen voor mijn mailinglijst en je bent vrij om je van deze lijst te verwijderen door op de unsubscribe knop te drukken onderaan mijn nieuwsbrief/blog. Onder geen enkel voorwaarde geef ik je gegevens door aan derde.

Consulverslagen bewaar ik geruime tijd op mijn computer omdat er soms later nog aanvullende informatie nodig is, maar ik ben de enige die daar inzage in heeft.

Met hartelijke groet,

Hanny Verheijden, Feng Shui Visie

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest