Agenda: Extra aarde element dag in centrum Feniks, NS plein 17 in Tilburg op loopafstand van het station en parkeergarage.

Lezing : Kennismaken met Qi-mag Feng Shui voor de VU in theater de Speeldoos in Baarn. Op maandag 30 oktober. Van 20.00 tot 22.00 uur

Op verzoek geef ik nu een extra aarde element dag  op een zaterdag ( 28 oktober) en in Tilburg. De eerst volgende aarde element dag is pas weer op 29 september 2018 en dan weer in centrum het Bergkristal te Haaren ( NB )

Het aarde element is heel belangrijk het geeft ons de koesterende energie van moeder aarde. Als het element in ons sterk is zorgt het dat onze geest rustig is, het geeft concentratie, stabiliteit, rust, harmonie en evenwicht. Allemaal zaken waar het in deze hectische tijd vaak aan ontbreekt.

Is het element niet in balans dan gaan we te veel eten, hebben we veel behoefte aan zoet en gaan we ons zorgen maken. We voelen geen vaste grond onder onze voeten. Ook onze maag en milt dus onze spijsvertering geven klachten door een zwakke aarde energie. Zelfs onze relaties lijden onder een tekort aan aarde energie. Aarde staat ook voor voeden en zorgen voor en is het huis van de moeder, de vrouw, liefde en liefdes relaties.

Ik heb er altijd in gelooft dat wil je dingen verbeteren in je leven en je beter gaan voelen het belangrijk is om inzicht te hebben en dan op meerdere terreinen actie te ondernemen.

Verandering begint bij bewustwording, kennis geeft je de mogelijk om zelf meer invloed uit te oefenen op je leven. Daarom ben ik deze elementdagen gaan geven. Tijdens deze dagen combineer ik mijn kennis van de Chinese geneeswijze op het gebied van voeding, beweging, ademhaling en ontspanning met inzicht in de Nine Star Ki en mijn  jaren lange ervaring als Qi-Mag Feng Shui consultant waardoor het heel waardevolle holistische dagen zijn.

De Bagua

De Nine Star ki is een systeem om een karakter analyse te maken van personen op basis van hun geboorte datum. Uit de berekening komen 3 elementen die staan voor je persoonlijkheid, je innerlijke natuur en hoe je dingen in de wereld zet. Wat zijn je valkuilen en je talenten? Wie en wat past bij je.

Sommige mensen hebben drie maal het zelfde element  andere hebben drie verschillende elementen. Tijdens deze dag maak je kennis met dit boeiende systeem en leer je jouw eigen elementen kennen en gaan we dieper in op de betekenis van het element aarde in jouw persoonlijkheid in die van mensen in je omgeving. Omdat van de negen mogelijkheden er drie bij het element aarde horen komt aarde in iemands karakter het vaakst voor.

Boven zie je de Bagua of wel het magisch vierkant genoemd. Je gaat leren waarom dit zo magisch is. Het is een raster wat de windrichtingen voorstelt, de 5 seizoenen met de 9 levensgebieden en de negen gezinsleden. Alle behoren tot een element. Je ziet dat het element aarde drie maal voorkomt. Tijdens deze elementendagen dag leer je veel over deze Bagua en zijn inhouden. Kennis die je zelf meteen praktisch kunt toepassen en je veel inzicht zal geven in de werking van de natuur, het effect dat de seizoenen op ons hebben en wat je kunt doen om met de natuurlijke flow mee te gaan en daardoor meer balans, gezondheid en voorspoed ervaart.

Ook in de Feng shui werken we met negen levens gebieden waarvan er drie bij het element aarde horen. Dit zijn de levensgebieden aarde 2 wat staat voor liefde en relaties en tevens het gebied van de moeder/vrouw. Dan het centrumgebied aarde 5 wat hoort bij het thema gezondheid en evenwicht. Aarde 8 staat voor innerlijke kennis en wijsheid en is het gebied van de jongste zoon. Je krijgt adviezen om deze levensgebieden te versterken.

Bij de cursusdagen hoort een uitgebreide en mooi geïllustreerde cursusmap waarin je voedingsadvies met recepten, tai chi en qi-gong oefeningen, uitleg over de Nine Star Ki en Feng Shui tips om de levensgebieden te versterken vindt.

Je hoeft de element dagen niet op volgorde te volgen en je hoeft ook niet met aarde te beginnen maar een aarde element dag is wel fundamenteel.

Ik hoop jullie te ontmoeten op 28 oktober of op een van de andere elementdagen of bij jouw thuis voor een consult.

Metaal element op vrijdag 3 november en water element op vrijdag 8 december in het Bergkristal te Haaren (NB)

Aarde element dag op 28 oktober in Tilburg

Tijd van 10.00 tot 17.30 uur

Prijs inclusief lunch, koffie en thee met iets lekkers, cursusmap en 21 % btw. € 119,00.

Wil je meerdere dagen volgen krijg je minimaal 10 %  korting  en breng je iemand mee krijg je ieder 10 % korting.

Opgave en meer info info@fengshui-visie.com of 06-29121258

Met hartelijke groet, Hanny Verheijden

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Pin It on Pinterest