Dit jaar heeft Feng Shui weer volop aandacht gekregen in de media.
Het Parool heeft een item geplaatst over het energetisch schoonmaken van panden. RTL 4 heeft een item gewijd aan Feng Shui en de Happinez heeft dit jaar een mooie special uitgegeven ” de Happi-home ” geheel gewijd aan het wonen. Naast de gebruikelijke prachtige foto`s ook interviews met een ontwerper, architect, stylist, opruimcoach en houseclearer en daarnaast een artikel over Feng Shui.
Het moment dat je iets met je huis wilt gaan doen kom je erachter dat je wel meer dan een specialist zou willen raadplegen. Ook is het voor veel bewuste mensen niet meer voldoende om een mooi interieur te hebben. Een stressvrije, vitale en geborgen plek, een natuurlijke omgeving, een healthy en happy home is waar het hen om gaat. Goed slapen, ontspannen en opladen in een omgeving die jou en jouw doelen ondersteund.

clearing
Een opruimcoach inschakelen is een goed begin, wil je een nieuwe keuken of badkamer, uit- of verbouwen is een professioneel advies van een architect wenselijk. Daarna wil je wel een goed en origineel interieuradvies of ontwerp van een stylist. Wil je wel een houseclearing om een frisse wind te laten waaien en je te bevrijden van ongewenste energieën en zou je graag een Feng Shui consultant raadplegen om een gezonde en harmonieuze omgeving op maat te creëren voor meer vitaliteit en voorspoed.
Het is natuurlijk een aanslag op je budget en je tijd om al deze mensen in te huren en er zijn maar weinig mensen die al deze skills in huis hebben.
Door de jaren heen heb ik me kunnen bekwamen in heel veel aspecten van het wonen.
Mijn vorige carrière als visagist en stylist hebben me veel gevoel voor kleur en sfeer gegeven. Mijn internationale Qi-Mag Feng opleiding heeft mij bekend gemaakt met de verschillende stromingen binnen de Feng Shui gecombineerd met kennis van technologische en natuurlijke stralingen. Ik heb specialisaties gevolgd in het toepassen van Feng Shui in bedrijfspanden en tuinen en heb me verder bekwaamd in het clearen van woningen ook van metafysische belasting. Ik ben geen architect maar vanwege mijn Feng Shui expertise ben ik vaak gevraagd adviezen te geven bij verbouwingen omdat niet iedere verandering ook een verbetering blijkt te zijn. Praktische opruimadviezen zijn ook een wezenlijk onderdeel van mijn werk. En zie, zo heb je dus een heel breed pakket aan te bieden waardoor het mogelijk wordt al deze verschillende disciplines in een consult samen te brengen en ik dus holistisch en geïntegreerd maatwerk kan leveren. Waarbij ik ook de de mens zelf niet oversla. Mijn studie Chinese geneeswijze geeft mij de mogelijkheid voeding- of bewegingsadviezen te geven, mijn kennis van de Nine Star Ki geeft mij de mogelijkheid inzicht te geven in karakters en wat daarbij past op werk- of relatie gebied en adviezen te geven bij belangrijke beslissingen.

Hanny geeft consult
Neem weer eens een kijkje op mijn site voor de vele referenties van heel tevreden klanten en meer inhoudelijke informatie, foto`s van mijn werk, een tv interview op You tube of een radio interview , artikelen in Change of een diepte interview in de “Reis van de heldin” ook in een Engelstalige versie

.
Op 1 januari vertrek ik voor enkele maanden naar Brazilië omdat ik gevraagd ben om daar mijn expertise in te zetten. Gelukkig is veel van mijn werk online te doen dus je hoeft niet te wachten tot ik weer terug ben. Wanneer ik een plattegrond een adres en geboortedata heb, liefst met wat foto`s kan ik door berekeningen alles in kaart brengen en zichtbaat maken door tekeningen. Zo`n consult is natuurlijk veel voordeliger dan wanneer ik op locatie kom, maar is dit wel nodig of wenselijk kunnen we online een begin maken en kan ik vanaf eind maart een afspraak inplannen.
De komende maanden bericht ik vanuit Brazilië en ook al zit ik in de tropen zal ik toch schrijven over het de betekenis van het element water wat bij de winter hoort en geef ik tips om met dit element te werken. En natuurlijk over wat het komende aap jaar te brengen heeft.

kerstmis-zilveren-sneeuwvlokken-achtergrond_23-2147529686
Ik wens jullie hele fijne feestdagen en veel gezondheid, liefde, verdraagzaamheid en vertrouwen voor 2016. Vergeet niet te dromen en te blijven geloven in je eigen mogelijkheden. En een verbetering van de wereld begint nog steeds bij je zelf.
Met een hartegroet,
Hanny

Pin It on Pinterest