Agenda: Zaterdag 21 januari dag van het water element.

Het water element in je interieur.

 

Vanaf vandaag gaan de dagen al weer lengen. Een fijn vooruitzicht.

Het mooie van kerst is voor mij dat we met allerlei lichtjes deze donkere periode opvrolijken. Dat we tijd maken voor familie en vrienden. Licht en gezelschap om de kou te verdrijven.

Het is ook een tijd om terug te kijken op het jaar. Voor mij persoonlijk was het een heel mooi jaar. Veel in het buitenland geweest om te reizen en te werken. Veel inspiratie opgedaan. Het is voor mij goed om steeds nieuwe dingen te ontdekken en uitdagingen aan te gaan. Je grenzen te verleggen letterlijk en figuurlijk brengt veel energie en inspiratie. Daarnaast is het ook een jaar geweest waar ik weer meer tijd voor vrienden heb gemaakt om het contact te verdiepen.

In 2016 zat ik volgens de Nine star ki in een water jaar. Een nieuw begin van een negenjarige cyclus. Een goed jaar voor zelfbespiegeling en het maken van nieuwe plannen. Ook een goed jaar voor spirituele groei.

Dit jaar ben ik begonnen met het geven van de 5 elementendagen. Vanuit een behoefte aan verdieping en omdat ik zin had in iets nieuws waarin ik veel van mijn  kennis kan overdragen en mensen zo kan helpen meer inzicht in zichzelf te krijgen en handvaten aan te reiken om meer in balans te komen.  De Chinese geneeswijzen hebben mij altijd aangesproken omdat het een holistisch systeem is wat hemel, aarde en mens verbindt en ook een combinatie van behandelingen aanbied waarmee ook de persoon zelf gedeeltelijk aan de slag kan.  Voeding, kruiden, beweging- en ademhalingsoefeningen, massage, acupunctuur etc. Ook geeft de Chinese filosofie door middel van de Nine star ki de mogelijkheid om inzicht in jezelf en de mensen om je heen te verkrijgen en geeft je de mogelijkheid met de flow mee te gaan. Daarnaast kun je met Feng Shui, een inrichting- en plaatsing systeem ook je leven positief beïnvloeden.

Interieurtrends 2016 voor het water element

Op zaterdag 21 januari geef ik een dag in het teken van het element water.

Het element Water is gekoppeld aan dit seizoen, de winter dus. Het is het element van  spiritualiteit en seksualiteit. Lichamelijk staan  je blaas en nieren, je oren en je energie voorraad voor dit element. Klachten aan deze organen duidt op een disbalans van het element water. De emoties die bij het water element horen zijn moed en vertrouwen en bij een disbalans ervaar je angst. De kleur die erbij hoort is blauw.

Tijden deze dag krijg je inzicht hoe het met jouw water element gesteld is krijg je inzicht in de karakter trekken van water mensen, krijg je voeding adviezen en bewegingsoefeningen om het water element te versterken. Daarnaast krijg je ook nog adviezen die je in je huis toe kunt passen om de levensgebieden die bij het water element horen, nl. carrière , levensloop en spiritualiteit te versterken.

De dag wordt gegeven in het prachtig gelegen centrum het Bergkristal in Haaren, tussen Tilburg en Den Bosch.

Tijd van 10.00 tot 18.00. Kosten € 99,00 excl. btw. Inclusief een 20 pagina dikke cursusmap, koffie en thee en een heerlijke lunch. Korting 10% als je iemand meeneemt en 10% korting als je meerdere elementdagen volgt.

Met hartelijke groet, Hanny

Pin It on Pinterest