Inhoud nieuwsbrief: Artikel: Feng Shui interieur en trends voor de herfst, Agenda met lezingen en Metaal-element dag en Projecten met foto`s en reacties.

kleur2016-okergoud

Feng Shui inrichting en trends 2016

Dit jaar besteed ik in mijn nieuwsbrief/blog extra aandacht aan het interieur en de trends van het moment. Maar dan wel gekoppeld aan de 5 elementen. Met de intrede van de herfst zijn we in het seizoen van het metaalelement gekomen. Metaal staat voor loslaten, naar binnen keren maar ook het vieren van de oogst. Het is gekoppeld aan de longen, de dikke darm en de huid en heeft betrekking op de levensgebieden Kinderen en toekomst en Behulpzame vrienden, netwerken en mentorschap. De emoties vreugde en verdriet en depressie. Het element metaal laat zich in je huis vertalen door o.a. het gebruik van metaal zoals goud en zilver. Het was nog nooit zo makkelijk om het metaal element toe te voegen omdat goud tinten nu heel trendy zijn. Je ziet dat er verschillende manieren zijn om het metaal element in je huis te integreren.

bohemien-slaapkamer-roomwit-goud               gouden-wand

Maar veel ga ik nu niet verklappen want ik ga op vrijdag 4 november een hele dag wijden aan dit element. Kennis van de elementen helpen je om in harmonie te leven en met de flow mee te gaan en je leven positief te beïnvloeden. In balans blijven betekend ook gezond blijven. Ziekte geeft immers een disbalans in het lichaam aan. Omdat ik geloof dat een holistische aanpak of benadering de beste is voor een goed resultaat combineer ik voedingsadviezen met recepten, bewegingsoefeningen uit de Tai Chi en Qi-Gong, karakteranalyse met de Nine Star Ki voor meer zelfkennis en begrip, ook voor de mensen om je heen. Wat past bij je en wat zijn je valkuilen. En natuurlijk Feng Shui tips voor de levensgebieden passend bij het element. Voor meer info zie onderaan.

keuken-roomwit-goud                    spiegel

Tijdens mijn vorige elementendag kreeg ik heel positieve reacties:  Dat het fijn is om naar mij te luisteren omdat ik zo enthousiast vertel, dingen veel begrijpelijker maak, zelfs voor degene die al veel studie op dit gebied gevolgd hebben. Dat mijn informatie en tips praktisch zijn. Ik citeer: “Nooit geweten dat het de elementenleer zoveel omvattend is”. “De bewegingsoefeningen zijn heerlijk om te doen”.

Projecten van de laatste 2 weken. Een verbouwing van een kantoor in België. Vaak komen tijdens mijn consulten ook heel persoonlijke zaken aan bod. Daarom ben ik blij met deze reactie: “Bedankt om uw betrokkenheid en wijze raad. We nemen ze ter harte”.

Een woonhuis in de randstad: Dit gezin voelde zich niet optimaal in het huis en ook de inrichting klopte voor hen niet. Ik heb hier meubels en schilderijen etc. een andere plek gegeven en  voor de overige ruimtes plaatsing- en interieur adviezen gegeven. Ook heb ik hier energie stromen gedeblokkeerd. Reactie: “Het huis voelt letterlijk ook  warmer. De energie stroomt nu dus werkelijk, dat is hiervoor onze verklaring”.

Voor het consult

????????????????????????????

Na het consult

pijnacker-1-2      pijnacker

Voor mensen die mij graag eens ontmoeten en meer van mijn werk willen weten staan  er weer een aantal lezingen op het programma met ruime mogelijkheid tot vragen stellen en gratis tips voor thuis.

Op maandagavond 17 oktober een gratis lezing om 20.00 uur In Atelier Winterdijk 30 B in Waalwijk.  Op zaterdagmiddag 26 November om 14.00 uur in Het Brinkhuis in Laren. € 5,00 inclusief consumptie.

Belgie:  28 November op de academie voor Beeldende kunst in Mol.

Op maandag middag 17 oktober van 14.15 tot 18.00 uur kun je mij ook ontmoeten op “De Beursvloer” in het Willem 2 stadion in Tilburg.

Vrijdag 4 november het Metaal-element en op vrijdag 2 december het Water-element beide van 10.00 tot 18.00 uur in Het Bergkristal in Haaren. Prijs € 99,00 excl. 21 % btw maar inclusief lunch, koffie en thee en +/_ 18 pagina`s dikke hand-out.  Bring a friend korting 10% en besluit je na het volgen van een dag om meerdere dagen bij te wonen krijg je nog eens 10% korting zodat de totaal prijs € 99,00 wordt incl. btw.   Voor opgave en verdere info neem je contact met mij op via mail :

info@fengshui-visie.com of telefonisch  06 29121258 of via mijn site www.fengshui-visie.com

bergkristal20160406_20164520160406_201512

Het Bergkristal na verbouwing en Feng Shui adviezen

Hopelijk halen jullie weer wat inspiratie uit dit blog over interieur en trends.  Tot ziens en hartelijke groet, Hanny Verheijden.

 

 

 

 

Pin It on Pinterest