Feng Shui kantoorinterieur project.
Datumwijziging dag van het element Vuur: Geen 23 maar 16 juni.

Het element vuur gaat over het hart, onze passies en enthousiasme, over helderheid en bewustzijn, over smaak en talent en het vermogen je uit te drukken. Het vuur is naar boven gericht en richt zich ook op het geestelijke, het vuurt ons aan om “verlicht” te worden. Geestelijk te groeien en inzichten te verwerven. In je huis staat het element vuur voor roem en je reputatie. In je lichaam voor het hart en de bloedvaten. Een disbalans van het element vuur kan zich uiten in je lichaam, je emoties en gedachtes en in het levensgebied. Maar daar kun je wat aan doen!

16 juni:  Dag van het element VUUR. Dit is een dag om de zomer te vieren op een prachtige plek in de natuur. Samen en voor jezelf. Je krijgt inzicht, inspiratie, tools en ziet de verbondenheid in het leven, de samenhang en de invloed die je er zelf op kunt hebben.

Met uitgebreid voedingsadvies, simpele maar krachtige Chinese oefeningen uit de Tai Chi en Chi-Kung speciaal om het vuurelement te versterken. Karakteranalyse volgens de Nine Star Ki wat je inzicht geeft in jezelf en je relaties, en Feng Shui adviezen om het vuurelement in je huis te versterken.

Vuur staat voor de energie van de zomer, voor passie en enthousiasme. Voor roem en reputatie. Voor het functioneren van het hart en de dunne darm, de tong en de spraakzicht en je bloedvaten. Is het vuur in balans dan brengt het humor, vreugde, openheid en zelfverzekerdheid, enthousiasme en het vermogen goed te spreken. Verstoort vuur brengt opgewonden en manisch gedrag, rusteloosheid en slecht kunnen luisteren.

De 5 elementenleer is de basis voor de Chinese geneeswijze en de Feng Shui en is kennis die ieder mens zou moeten hebben voor een gezond en gelukkig leven.

Wil jij weten hoe het met jouw vuurelement gesteld is Kom dan naar deze holistische dag op 16 juni in Haaren in Het Bergkristal. Bij opgave voor 16 mei krijg je een korting van € 20,00 en betaal je slechts  € 99,00 incl. 21 % Btw, lunch, koffie en thee en een zeer uitgebreid en mooi geïllustreerd cursusboek wat je de rest van je leven als naslagwerk kunt gebruiken. Opgave info@fengshui-visie.com “, meer info

Project voor vluchtelingenwerk Tilburg.
Feng Shui kantoorinrichting

Dit was een hele uitdaging, er waren veel problemen en geen budget, maar met Feng Shui kunnen er ook wondertjes gebeuren want je komt weer in de Flow. Lees het verhaal van teamleider Barbara Zijlstra hieronder of kijk naar het filmpje op mijn Youtube kanaal Hanny Verheijden    https://www.youtube.com/watch?v=dbc7xsbp9qA

Zo zag de ruimte eruit voor mijn consult en advies.

       

       

       

Feng Shui Visie bij Vluchtelingenwerk aan het werk!

Op de Nazarethstraat in Tilburg is de afdeling Arbeidsparticipatie van Vluchtelingenwerk gehuisvest. Een grote ruimte met meerdere functies. Het geven van trainingen, het voeren van coachingsgesprekken en is tevens kantoorruimte waar naast de teamleider ook nog 2 stagiaires aan het werk zijn.
Het stond vol met tafels en stoelen, van eetkamerstoelen tot kapotte tafels. We merkten hoe onrustig en moe we werden van al die spullen en activiteiten om ons heen en het was moeilijk je te concentreren.
Enerzijds moet deze ruimte veiligheid en vertrouwen uitstralen voor onze kwetsbare doelgroep. Anderzijds moet de ruimte professionaliteit uitstralen, zodat het aansluit op het Nederlandse bedrijfsleven. Niet eenvoudig dus. Zeker niet als je weinig geld hebt om het opnieuw in te richten.’

Op de Beursvloer ontmoetten we Hanny Verheijden, Qi-Mag Feng Shui consultant van Feng Shui Visie, met wie we gelijk een klik hadden. Na haar bezoek aan onze ruimte ging alles opeens in een stroomversnelling. Er ontstond een positieve flow.

We kregen bijna onmiddellijk meubilair aangeboden gratis op te halen alleen op een specifieke dag, Laat nu een kennis van mij het op willen halen en hij kon alleen maar op die dag! Toeval?

Hanny adviseerde ook alles goed schoon te maken alleen bij de ramen aan de buitenkant konden we niet bij. De volgende ochtend stond “toevallig” de glazenwasser beneden de ramen van de basisschool schoon te maken en ze wilden ons wel helpen.
Alles liep gestroomlijnd. De oude meubels werden verdeeld over andere locaties en zes overgebleven eetkamerstoelen hebben we naar een Syrische gezin gebracht. Daar stond ons nog een grote verrassing te wachten: een overheerlijke Syrische maaltijd met verschillende gangen.

Het is moeilijk om onder woorden te brengen wat een bijzondere week wij hebben meegemaakt met onze werkruimte dankzij Feng Shui Visie en werken we nu heel geconcentreerd en prettig in een harmonieuze en professionele ruimte!’Wij bevelen haar daarom van harte aan.

Barbara Zijlstra teamleider Stichting Vluchtelingenwerk en founder Berg Training&Coaching

En zo ziet de ruimte er nu uit !

       

       

       

Wil jij ook een metamorfose van je woon- of werkplek voor meer rust en vitaliteit, een persoonlijk consult of een boost voor je bedrijf? Neem dan gerust contact op met mij of bel mij voor een vrijblijvend gesprek 06 29121258/ 013 5365693

Meet hartelijke groet, Hanny Verheijden

Een “groen” blog volgt snel.

 

Pin It on Pinterest