Heb jij ook slaap problemen?  Feng Shui Visie kan de oplossing bieden.

Heel veel mensen kampen met slaapproblemen en kennen de gevolgen daarvan. Problemen op het werk, in relaties en met je gezondheid. En zelfs al slaap je goed word je vaak niet fit wakker waar ligt dat aan?

Dit kan vele oorzaken hebben maar een goede Feng Shui in de slaapkamer is heel belangrijk.
In Feng Shui draait alles om energie en eigenlijk is alles wat er is energie.

Goed slapen is van levensbelang, je lichaam moet zich s`nachts herstellen en ook je geest heeft het nodig om tot rust te komen en dingen te verwerken. Ben je niet fit presteer je minder, kunt je je niet goed concentreren, ben je sneller geïrriteerd en gevoeliger voor ongelukjes of erger.

Slaap je in een kamer waar heel weinig energie is dan verlies je s`nachts energie, de kamer laadt zich dan op aan jou in plaats van dat jij je op kunt laden.

In mijn werk kom ik deze problemen veel tegen en heel vaak kan ik de oorzaak van de problemen snel vaststellen. Een fijn afstemming van persoon en slaapkamer vergt meer onderzoek maar een aantal zaken zijn makkelijk op te lossen.

Omdat de slaapkamer voor rust en romantiek is past hier geen computer, fitnessapparatuur en dergelijke. Televisie kijken in bed vlak voor het slapen gaan is niet goed voor een diepe en rustige slaap en zeker niet als je in slaap valt terwijl de tv nog aan staat. Alle prikkels en signalen gaan dan gewoon door en beïnvloeden je terwijl je slaapt.

Plaats je het bed tussen een deur en een raam geeft dat te veel onrust. Aangrenzende ruimtes kunnen verstoringen geven, bv als achter het hoofdeinde van je bed een toilet staat of veel leidingen lopen.

Staat je bed op een waterader kan dat gezondheidsproblemen geven en zorgen dat je vermoeid wakker wordt.

Het energetisch laten reinigen van je huis komt een goede nachtrust ook ten goede.

De locatie van de slaapkamer in het pand is van belang. Er zijn ruimtes die beter geschikt zijn voor activiteiten en andere voor rust. De plaatsing van de kinderslaapkamers kan zelfs van invloed zijn op hun gedrag.

Het bed zelf is natuurlijk ook van belang, metaal geleidt dus kan het effect van straling versterken

In een consult meet ik de elektrische straling en ook de natuurlijke stralingen in en onder het bed. Bereken ik de juiste locatie van de slaapkamer, plaatsing van het bed en de slaaprichting. De ondersteunende kleuren en elementen  zijn voor ieder mens weer anders. Ik onderzoek de invloeden van de omgeving, de invloed van de windrichtingen, planetaire invloeden en meer. Natuurlijk geef ik remedies om de balans te herstellen en gebruik ik mijn ervaring als styliste om een mooie, harmonieuze omgeving te creëren voor meer vitaliteit, harmonie en succes.

Feng Shui slaapkamer: Dit is wat je zelf al kunt doen.

Feng Shui Slaapkamer Tips .
1.Zorg voor rust, dus geen rommelige kamer.
2.Let op overbodige apparatuur.
3.Houd stekkerdozen en transformators ver van het bed.
4.Gebruik natuurlijke materialen.
5.Gebruik niet te veel activerende kleuren.
6.Zet het hoofdeinde van het bed een stukje van de muur
7.Zorg dat onder het bed geen spullen liggen.

Wil je jouw slaapprobleem echt aanpakken neem dan gerust contact op met mij en mail naar info@fengshui-visie.com

Hanny Verheijden

Pin It on Pinterest