Toen ik in 1998 aan een studie Feng Shui begon wist ik dat ik iets gevonden had waar ik de rest van mijn leven mee bezig zou blijven.

Eerst waren mijn activiteiten wat versnipperd het mooi maken en heel maken van mensen en ruimtes kwamen nog niet samen maar in Feng Shui kan ik alles kwijt waar ik ervaring in heb en waar ik door geboeid ben. Gezondheid, filosofie, kleuradvies, styling, kennis overdragen, het helpen van mensen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en daar is nu fotografie bijgekomen.

Ik geef al lang verkoopstyling consulten op basis van Feng Shui, zodat  woon- of werkruimte er niet alleen beter uitziet maar ook beter voelt en dus beter verkoopt.

Vorige week ben ik na advies uitgebracht te hebben over een betere styling voor een appartement dat al een tijdje in de verkoop staat terug gegaan om ook de foto`s voor op Funda te maken.

Ik laat jullie even zien wat het verschil is voor en na het consult en het resultaat van de foto`s die ik gemaakt heb en de foto`s die eerst op Funda stonden. Zeker dat het appartement nu sneller verkocht gaat worden.  Ik kreeg ook een leuke referentie van deze klant op linked-in waar je meerdere referenties van mijn werk kunt lezen.

Laura Zandboer

RB Belastingadviseur bij Spronk Belastingadvies

July 12, 2017, Laura was a client of Hanny’s

Hanny heeft ons geholpen bij het verkoopklaar maken van ons appartement. Een verfrissende kijk, een vleugje feng shui en praktische tips hebben tot prachtige foto’s geleid. Wij genieten zelf ook van de nieuwe inrichting. Typisch een geval van kleine aanpassingen, GROOT resultaat!

Galerij voor                                   Galerij na       

Alleen een voordeur laten zien heeft niet veel zin, rechts heb ik met een bloempot de rommel achter op de balustrade gecamoufleerd en geef zicht op de omgeving.

Voor                        Na 

De eerdere foto laat vooral veel straat en auto`s zien, de foto die ik gemaakt heb laat het echte uitzicht zien en door een kleedje te gebruiken zie je dat er een schuifpui open kan.

Voor                                          Na  

De gang is geschilderd en gerestyled en door dit standpunt krijg je een mooie doorkijk.

Voor                       Na 

De kamer is geschilderd en gerestyled.

Voor                     Na   

De kamer is geschilderd, de bank, tv meubel en eethoek verplaatst ,de bank met wat doeken aantrekkelijker gemaakt en een nieuw kleedje maakt het af.

Voor                      Na  

Voor                      Na 

De eerste foto laat niet veel van de keuken zien en de eettafel staat nu voor het raam.

Voor                      Na

De kast naast de keuken is verwijderd.

Na                     Na   

De eethoek stond eerder in de hoek waar nu de witte kast staat.

Voor                  Na  

De tweede foto geeft een ruimere kijk en een plantje en een beetje aankleding helpt ook.

Wil je meer weten over de 5 elementen die een belangrijke basis vormen voor een goed Feng Shui advies kom dan naar deze 5 inspirerende dagen.

Lees meer over de  5 elementen dagen en de data voor 2018 en geef je op per mail :  info@fengshui-visie.com

Op vrijdag 3 november 2017 het element Metaal, op vrijdag 8 december 2017 het element water van 11.00 tot 18.30 in het prachtig gelegen centrum het Bergkristal in Haaren. Per seizoen geef ik een dag over het bijpassende seizoen. Met voedingsadvies, bewegingsoefeningen, Feng Shui tips en Nine Star Ki karakter analyse. Prijs € 119,00 incl. 21 % btw, lunch, koffie en thee en een rijk geïllustreerde cursusmap. Op zaterdag 28 oktober een extra dag over het aarde element in Tilburg.

Met hartelijke groet en wellicht tot ziens bij een van de elementendagen, een Feng Shui training, lezing of workshop of voor een consult bij jouw thuis.

Hanny Verheijden, Feng Shui Visie

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Pin It on Pinterest