Zaterdag 14 september geef ik weer een holistische dag van het element AARDE zie  Cursussen en lezingen.

Wil je van een korting profiteren en een mooi en waardevol cadeau krijgen zie verder onderaan.

Heb jij aarde in je karakter? Voor geboortedata lees verder.

Hopelijk hebben jullie genoten van deze hete zomer vol van vuur en er komt deze week nog meer aan. De meeste van jullie hebben ook wel ervaren hoe uitputtend een overdosis vuur kan zijn. Te veel Yang ( vuur energie ) maakt Yin ( passief ). Volgende maand krijgen we de overgang naar een veel rustigere periode, namelijk de nazomer oftewel Indian summer .

Hierbij hoort het element aarde. Het vuur is nu uitgeput en de energie gaat zich verdichten en wordt meer Yin. Een aangename tijd van rust en balans, van voeding, overvloed en concentratie, stabiliteit en evenwicht. Wanneer het aarde-element in jezelf in balans is dan geeft het vaste grond onder je voeten, het geeft houvast. Je hebt innerlijke rust en je ervaart begrip, inzicht en harmonie.
Is het element aarde verstoord dan geeft het zorgen en je piekert veel, je kunt klachten krijgen aan maag, milt of pancreas of een verzwakt bindweefsel.

Het levensgebied wat bij het element aarde hoort is het gebied van relaties en met name liefdesrelaties, het is ook het gebied van de moeder en de vrouw. Dus deze levensgebieden krijgen extra aandacht. Jullie weten dat deze aarde- element dag weer veel inzicht gaat geven en tools om het aarde element in je leven te versterken. Naast voedingsadvies en eenvoudige maar krachtige oefeningen, krijg je ook inzicht in jezelf en je naasten en de thema’s die spelen.

Aarde is eigenlijk wel het belangrijkste element omdat het je fundament is en het komt 3x voor in de Nine Star Ki karakter analyse dus een grote kans dat het element aarde ook in jouw karakteranalyse aanwezig is.

Geboren in 1944,1953,1962,1971,1980,1989,1998 val je onder 2 aarde.
Geboren in 1941,1950,1959,1968,1977,1986,1995 val je onder 5 aarde.
Geboren in 1947,1956,1965,1974,1983,1992, 2001 val in onder 8 aarde.

Omdat de Nine Star Ki uit 3 elementen bestaat is de kans groot dat je aarde in je karakter hebt. Bovenstaande data staan alleen voor je hoofdkarakter wat door je geboorte jaar bepaald wordt. Het tweede getal staat voor het maandelement en bepaald meer je innerlijke drive, je gedrag in relaties of onder stress, het derde getal bepaald hoe jij je energie naar buiten brengt.

Het element aarde behoort ook tot 3 levensgebieden. Namelijk het gebied van Kennis en vooral innerlijke kennis, Relaties en Gezondheid en Balans. Je krijgt ook weer adviezen, oefeningen en tips om deze levensgebieden in jouw leven te versterken. Dus een dag met extra veel inhoud en inzicht.

Bij inschrijving voor 1 september krijg je weer een flinke korting en betaal je slechte € 99,00 incl. 21 % btw, lekkere lunch; koffie en thee en een mooie en zeer uitgebreide cursusmap. Ik hoop jullie (weer) te ontmoeten op zaterdag 14 september bij centrum voor vrouwenemancipatie Feniks NS plein 17 te Tilburg.

                                               

Een detail van de van de ruimtes van centrum feniks links voor het Feng shui consult en rechts na het feng shui consult.

Schrijf je je in voor alle 3 de elementen dit jaar nog krijg je alle dagen voor € 99,00 all in en een prachtige bergkristal of rozenkwarts knuffelsteen cadeau!

Opgave via info@fengshui-visie.com of bel 06 29121258. Je kunt het beste het inschrijfformulier naar mij terug mailen.

Dit is een van de laatste keren dat ik een dag geef met zoveel informatie tegelijk en voor zo`n lage prijs. Dus profiteer daarvan. Volgend jaar ga ik de onderdelen opsplitsen in meerdere kleinere blokken.

Ik hoop jullie op 14 september weer te zien, heb je de cursus al gevolgd is het fijn als je deze info wilt delen. Alvast bedankt.

Element metaal vind plaats op 2 november en element water op 14 december allemaal in centrum Feniks te Tilburg.

inschrijfformulier aarde 2019

inschrijfformulier 5 elementendagen metaal 2019

inschrijfformulier 5 elementendagen water 2019

Met hartelijke groet, Hanny Verheijden

Feng Shui Visie

 

Pin It on Pinterest