Mijn tijd in Brazilië zit er bijna op, ik heb ontzettend genoten van het warme klimaat, de eindeloze stranden maar vooral van de openheid en hartelijkheid van het Braziliaanse volk.

Vanaf  1 april ben ik weer te boeken voor consulten on site.

Met veel plezier heb ik aan on line consulten in Nederland gewerkt.  Het was mogelijk advies bij aan- en verkoop te geven, inrichtingsadviezen te geven en zelfs een kleurontwerp voor een groot winkelpand te maken.

Hier in Brazilië heb ik samengewerkt met een makelaar ,vastgoed gefotografeerd en adviezen gegeven om de energie en het uiterlijk van een plek te verbeteren. Hier met name om de verkoop te stimuleren.20160124_221945

Ik verheug mij erop mijn kennis weer te kunnen delen door middel van lezingen, workshops, cursussen en nieuw! de 5 elementen dagen. Je kunt deze boeiende dagen los volgen maar ook met korting als cyclus.

Hieronder lees je er meer over.

Wil je je opgeven voor een of meerdere activiteiten of meer informatie ontvangen neem gerust contact met mij op

info@fengshui-visie.com

Programma voorjaar:
Op 6 april een gratis lezing over Qi-Mag Feng Shui, ruimte om vragen te stellen en info over lesprogramma 2016 . Centrum Het Bergkristal te Haaren NB.
Workshop Feng Shui Beleven : Op woensdagavond 27 april
In deze workshop krijg je inzicht in de werking van Feng Shui. Feng Shui is een eeuwenoud plaatsing- en inrichtingsysteem systeem gebaseerd op natuurwetenschappen en bedoelt om meer voorspoed en vitaliteit te creëren en in de Flow te komen.
We gaan de verschillende scholen bespreken en de begrippen Chi, de levensenergie waar alles om draait, het Yin en Yang principe en de 5 elementen. Je leert hoe kun je deze begrippen toe kunt passen in je eigen ruimte.
Het wordt een belevingsworkshop dus je gaat ook voelen en ervaren wat er gebeurd in een ruimte als je Feng Shui toepast. Door middel van een geleide visualisatie ga je een reisje door je eigen huis maken zodat je ook meer inzicht krijgt hoe het met de energie van je eigen woonplek gesteld is. Bij inschrijving voor 1april € 39,00 ipv. € 49,00

DSC_9133DSC_9158
De 5 elementendagen:
Het houtelement op vrijdag 22 april. Deze dagen zijn gebaseerd op mijn studie Chinese geneeswijzen en mijn ervaring als Qi-Mag Feng Shui consultant. Ik vertel na meer dan 15 jaar nog steeds heel enthousiast over de 5 elementen. Het hele leven met al zijn aspecten zit in de 5 elementenleer vandaar dat inzicht in deze elementen zo boeiend en belangrijk is. daarom ga In april beginnen met het houtelement, passend bij het voorjaar, creativiteit en communicatie, het rijkdomgebied, het orgaan de lever en de emotie boosheid Telkens leer je het element te herkennen en toe te passen in voeding, beweging, je karakter, relaties en de inrichting van je huis.
Je krijgt een voedingsadvies en een aantal Qi-Gong oefeningen aangeleerd om het betreffende element te versterken. Je leert het element in je huis toe te passen en krijgt inzicht in de werking van het element in jezelf en de mensen om je heen. De dagen zijn los te volgen maar je krijgt 10% korting bij inschrijving voor alle 5 de elementen dagen. € 99,00 excl. 21 % btw.
Cursus Qi-Mag Feng Shui 1: op 21 en 22 mei met internationaal certificaat. Incl. 100 pagina dik cursusboek, koffie/thee bij tijdige inschrijving € 369,00 ipv. € 485,00 incl. btw
Zie voor inhoud mijn site.
Al de trainingen worden gegeven in Het Bergkristal te Haaren NB, overnachten mogelijk.

Voor meer informatie ook voor consulten aan particulieren en bedrijven online en on- site www.fengshui-visie.com of info@fengshui-visie.com.

Met hartelijke groet en wellicht tot binnenkort.

Hanny Verheijden

Pin It on Pinterest