Verkoopstyling met Space clearing ( energetische reiniging) en Feng Shui

Workshop Qi-Mag Feng Shui en hemels, aards en menselijk geluk. Aanvang 14.30 uur

We worden dagelijks met erg veel invloeden van buitenaf geconfronteerd. Veel van de invloeden uit je omgeving hebben een negatief effect op je gezondheid, je balans en je geluk. In de Chinese natuur filosofie wordt er onderscheid gemaakt tussen aards, menselijk en hemels geluk.

In deze Feng Shui workshop wordt je bewust van het effect van je woon-en werkomgeving op deze 3 vormen van geluk. Tevens geef ik je inzicht in de holistische benadering van Feng Shui Visie en krijg je tips om jouw geluk te bevorderen.

Wil je zelf Feng Shui leren toepassen kom dan naar de Qi-Mag Feng Shui 1 cursus.

2 daagse cursus QI-MAG Feng Shui lees meer

Verkoopstyling Feng Shui Projecten:
Recent is het tweede pand gereed gekomen dat ik voor Sandra Deakin ingericht heb.
Hieronder alvast de reactie van Sandra en een impressie van het eerste pand:

      Schermafbeelding 2014-03-17 om 18.56.21   

 Slaapkamer voor en na.

Beste Hanny
Ik wou je nog bedanken voor het prachtige werk dat je gedaan hebt bij de inrichting van mijn appartement. Het is werkelijk een metamorfose : het was een donkere grauwere ruimte en je hebt dankzij de clearing de energie duidelijk verhoogt . Ook alle tips die je hebt gegeven , heb ik toegepast en ik voelde het weer stromen. Hierdoor zat ik lekker in mijn vel en stroomde ook het werk en het geld binnen. Dank en ben benieuwd wat je van mijn nieuwe woning gaat maken. Want dankzij de positieve energie , mag ik nu verhuizen naar iets groters, lichters en nog mooiers. Sandra Deakin (media TV en Radio en persoonlijke begeleiding en sacraal bodywork)

Dit is meteen een goed voorbeeld van de waarde van een goed Feng Shui verkoopstyling consult.
Een mooie inrichting is fijn maar met een goed Feng Shui advies kom je ook weer in de flow.
Daarom gaan vorm en inhoud samen bij mij. Ook een wezenlijk onderdeel van een consult is een clearing. Dit kan een Space clearing zijn waarbij ik allerlei verstoringen opspoor en neutraliseer in het pand. Of een personal clearing waarbij ik je rugzakje leegmaak.

Clearings: Ik heb twee bijzondere leraren gehad op dit vlak.  Qi-Mag Feng Shui en Taoistisch Grootmeester prof.dr. Yes Lim en pionier op energetisch gebied Eric Dowsett. Ik ben  beide zeer dankbaar voor de technieken die ik geleerd heb om zowel aardse, technologische als methafysische verstoringen op te lossen. Na een Space clearing, energetische reiniging is de ruimte veel lichter en er is meer energie. Dit heeft natuurlijk een positief effect op alle facetten van je leven.

Een persoonlijke clearing is heel bevrijdend omdat je ballast kwijt raakt en je inzicht krijgt in de herkomst van bepaalde klachten. Het heeft een positieve uitwerking op psychisch, emotioneel en fysiek vlak. Je kunt weer loslaten en voelt je lichter, energieker en vrijer.

Een clearing zorgt dat alles weer gaat stromen in je leven.

Feng Shui verkoopstyling:
Zoals in het verhaal van Sandra gebeurd het vaak dat na een Feng Shui  consult zoveel verbetering optreed in je leven dat er zich ook weer nieuwe mogelijkheden aandienen.
Om je huis beter te kunnen verkopen is een Feng Shui verkoopstyling consult erg zinvol. Je bent niet alleen met de buitenkant bezig, het mooi maken maar ook met de energetische kant. Door ook een energetische reiniging te laten doen ontdoe je je huis van ballast. Je huis wordt zo veel aantrekkelijker, jij voelt je beter, en bovendien trek je een betere nieuwe woonplek aan.

Wil jij ook een Feng Shui verkoopstyling en/of clearing consult neem dan gerust contact op met mij 06 29121258 of info@fengshui-visie.com.  Met warme groet, Hanny Verheijden

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Pin It on Pinterest