Agenda:

Lezing op 17 september om 20.00 te Heusden. Titel: Feng Shui voor een harmonieuze, vitale en inspirerende woon-en werkomgeving. Adres :Zin in Boeken, Breestraat 43 Heusden vesting. Entree € 12,50 incl. koffie en thee. Aanmelden tot 14 september

Workshop

Workshop Feng Shui beleven.

Zondag 4 oktober 2015
in het mooie buitengebied tussen Almere en Zeewolde,
het centrum van ons land…

Van harte aanbevolen: Gegeven door een zeer spontane vrouw met degelijke kennis.
Een opbeurende combinatie!

In deze workshop krijg je inzicht in de werking van Feng Shui.
Feng Shui is een eeuwenoud plaatsing- en inrichting systeem systeem gebaseerd op natuurwetenschappen en bedoeld om meer voorspoed en vitaliteit te creëren en in de Flow te komen.
We gaan de verschillende scholen bespreken en de begrippen Chi,
de levensenergie waar alles om draait, het Yin en Yang principe en de 5 elementen.
Je leert hoe je deze begrippen toe kunt passen in je eigen ruimte.
Het wordt een belevingsworkshop dus je gaat ook voelen en ervaren wat er gebeurt in een ruimte als je Feng Shui toepast.
Door middel van een geleide visualisatie ga je een reisje door je eigen huis maken zodat je ook meer inzicht krijgt hoe het met de energie van je eigen woonplek gesteld is.

Prijs € 49,00 tijd van 13.30 tot 17.00 met een koffie/thee pauze.

Deirdre de Bruyn 06- 47332648
Of: levensschool@online.nl

Feng Shui 1 op 7 en 8 november in het Bergkristal te Haaren NB.

Het Bergkristal is verbouwd, de ligging was al prachtig maar nu is de ruimte groter en lichter geworden. Ik heb het Bergkristal mogen adviseren bij dit project en we hebben veel Feng Shui aspecten kunnen integreren. IK ben dan ook erg blij om daar op 7 en 8 November een 2 daagse Feng Shui 1 training te kunnen geven. Je vind al meer info over deze training op mijn site onder agenda maar ik zal in mijn volgende nieuwsbrief ook foto`s toevoegen.

Ruta Maya reis

Voor velen zit de zomervakantie er al weer op. Ik hoop dat jullie genoten hebben.

Zelf ben ik net teruggekeerd van een mooie reis. Ik heb een 3 weekse reis begeleid door Zuid Mexico, Guatemala en Honduras. We hebben magische plekken bezocht, rituelen bijgewoond en van de prachtige natuur genoten. Daarna heb ik Cuba bezocht. Er is veel veranderd sinds ik er de laatste keer was in 1996. Er is meer vrijheid en voor een aantal mensen ook meer economische voorspoed. Er is een enorme vindingrijkheid en vitaliteit onder de bevolking die natuurlijk al jaren heel veel schaarste ondervind. Zelf vond ik het heerlijk op een plek te zijn terug in de tijd, te reizen met paard en wagen of in een fietstaxi, lege autowegen en een bevolking die nog volop communiceert zonder smartphone en wifi. En niet te vergeten de muziek, overal klinkt de salsa, de son en ook wat reggae ton. Dansen is een tweede natuur voor de Cubanen en een middel om de dagelijkse zorgen te vergeten en samen plezier te maken. Levenslust is er volop en hoop op betere tijden. Ik was verrast te merken dat veel mensen begrijpen wat ik doe, wat Feng Shui wezenlijk betekend en er ook veel interesse in hebben. Ik heb dan ook op verschillende plekken adviezen gegeven die onmiddellijk uitgevoerd werden. Mijn hoop is dat wanneer Cuba zich verder gaat ontwikkelen ik ze kan helpen om met respect voor mens en natuur mooie projecten neer te zetten met een hoge vitaliteit en schoonheid. Zodat voorkomen wordt dat prachtige stranden en natuur verpest worden met wanstaltige hotelcomplexen zoals op zoveel plekken in de wereld.

Ken je mensen die mogelijk interesse hebben in deze nieuwsbrief stuur hem dan gerust door of deel hem op sociale media.

Met hartelijke groet ,

Hanny Verheijden

 

 

Pin It on Pinterest