Qi-Mag Feng Shui consult voor particulieren.

 

Een Feng Shui Consult zal altijd een bijdrage leveren aan een prettiger, gezonder en succesvoller leven.

Lichamelijke klachten, stress, stagnaties en tegenslag kunnen naast vele andere klachten aanleiding zijn voor een consult. Als de woon- of werkruimte niet goed voelt of je hebt de wens om je omgeving en dus je leven te verbeteren kan ik veel voor je betekenen. Zelfs zonder directe klachten of wensen kan Feng Shui je omgeving en je leven optimaliseren. Wanneer je bezig bent met aan- of verkoop van een woning of je bent van plan bent te gaan bouwen, verbouwen, renoveren, herinrichten etc. is een consult belangrijk.

Ik zet ook mijn kennis in van de traditionele Chinese geneeswijzen, dus ik kan je ondersteunen met voedingsadvies, bewegingsoefeningen, karakteranalyse, ontspanningsoefeningen etc. Mijn jarenlange ervaring als visagist en stylist hebben mij veel gevoel voor kleur en stijl gegeven zodat ik je woning niet alleen gezond en harmonieus maak maar ook heel mooi en sfeervol.

Op persoonlijk gebied heb ik je ook veel te bieden zodat een consult heel holistisch kan zijn. Kijk eens op mijn over Hanny pagina.

Kosten: Deze zijn afhankelijk van de grootte van het pand en de gevraagde adviezen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor ieder budget. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor meer info over een consult op maat.

Referentie Fenny Bruins: Hoewel ik een prettig huis heb, zowel volgens mijzelf als anderen, voelde ik toch dat sommige dingen niet klopten. Zoals … zelden zat ik op de bank zonder dat ik kon verklaren waarom. Ik mistte een centrum in het huis: moest dat nu bij de open haard of rondom de tuindeur naar het terras? En hoe kwam het dat ik zelden in mijn slaapkamer aan uitslapen toe kwam? Na een consult van Hanny is me een hoop helder geworden. De reactie van Hanny: Je hebt een hoop mooie spullen, maar ze staan op de verkeerde plek, heeft geresulteerd in een metamorfose van keuken, huis- en slaapkamer met de enige investering drie krukjes van de Xenos. Op een wonderlijke manier staat thuis nu niet alleen alles op z’n plek, maar geeft het mij ook een gevoel van rust en ontspanning. Dit effect had ik echt niet verwacht! Hanny, veel dank voor je betrokkenheid en eenvoud van je adviezen.

Pin It on Pinterest

Share This