Meer inzicht en vertrouwen, een warm huis en een fijn kantoor

 

 

Hanny heeft mij veel inzichten gegeven over mijzelf en over de uitwerking van mijn huidige inrichting op mijn leven. Ze luisterde goed naar mijn wensen en gaf mij advies op maat zodat ik nu ook weet hoe ik mijn kantoor optimaal kan inrichten. Ze heeft mij bewust gemaakt van het feit dat ik me zichtbaarder mag maken door meer van mijzelf te laten zien in de inrichting. Voelde me al wel thuis maar miste toch iets en kon het niet helemaal plaatsen. Een Feng Shui inrichting geeft mij positieve energie, voel me vitaler en heb meer vertrouwen gekregen in de liefde en het creëren van een succesvol leven. Heel erg fijn dat ze goed met mij meedacht en met adviezen voor kleine aanpassingen en gerichte aankopen al resultaat kan leveren. Mijn huis ziet er meteen ook warmer uit.

Ik wil Hanny hartelijk bedanken voor de veranderingen die ze mij heeft geadviseerd voor een vitalere leef en werkomgeving.

Ik gun iedereen een Feng Shui consult en raad Hanny hiervoor van harte aan.

Sabah

 

 

Wat een verademing.

Heerlijk zo’n opruiming en zo’n zin daarin hebben. Wat een verademing. !!!! Ja Hanny , je hoort het grote schoonmaak.

Er zijn heel wat dingen veranderd sinds het bed zo staat. Wat kan dat een verschil zijn en daar lig je dan ongeveer 8 uur. Nou ook dat is veranderd; ik slaap meestal nu maar 6 uur i.p.v. 8 uur. Ja en dan krijg je een hoop meer gedaan. Ook ‘s avonds laat ben ik nog echt lekker bezig. Heb blauwe tegels gekocht voor in de wachtkamer, jij vond dat er een andere kleur moest komen en dat klopt heel erg. Verder voel ik me weer in mijn element komen sinds het meer blauwe in de huiskamer bij de bank. Voel me daar echt gelukkig mee.etc.

WAT HEEFT FENG SHUI TOCH EEN POSITIEVE INVLOED. IK BEN ERG BLIJ MET JOU LIEVE HANNY

Ze is inspirerend, warm en betrokken.

Hanny heeft het vermogen om de wijsheid van de Feng Shui te vertalen naar het leven van alle dag. Op een hele prettige en enthousiaste manier liep ze met ons door ons huis. Ze liet mogelijkheden zien om de sfeer en energie te verbeteren, daarin gebruik makend van wat al aanwezig was en soms voegde ze aspecten toe. Daarin is ze heel respectvol en tegelijkertijd ook duidelijk. In het afstemmen van wat onze vraag nu precies was, kon ze goed aansluiten en de juiste werkvorm bedenken. Ze is inspirerend, warm en betrokken. ’
Mariejan van Oort .De Muzen, werkplaats voor stem-zang en psychosynthese.

ik voel het weer stromen

Beste Hanny
Ik wou je nog bedanken voor het prachtige werk dat je gedaan hebt bij deinrichting van mijn appartement. Het is werkelijk een metamorfose : het was een donkere grauwe ruimte en je hebt dankzij de clearing de energie duidelijk verhoogt. Ook alle tips die je hebt gegeven, heb ik toegepast en ik voel het weer stromen. Hierdoor zit ik lekker in mijn vel en stroomt ook het werk en het geld binnen. Dank en ben benieuwd wat je van mijn nieuwste woonstek gaat maken. Want dankzij de positieve energie, mag ik nu verhuizen naar iets groters,lichters en nog mooiers.

Sandra Deakin programmamaakster,media TV en Radio, spiritueel coach,bodywork

Het geeft mij ook een gevoel van rust en ontspanning.

Hoewel ik een prettig huis heb, zowel volgens mijzelf als anderen, voelde ik toch dat sommige dingen niet klopten. Zoals … zelden zat ik op de bank zonder dat ik kon verklaren waarom. Ik mistte een centrum in het huis: moest dat nu bij de open haard of rondom de tuindeur naar het terras? En hoe kwam het dat ik zelden in mijn slaapkamer aan uitslapen toe kwam? Na een consult van Hanny is me een hoop helder geworden.  De reactie van Hanny: Je hebt een hoop mooie spullen, maar ze staan op de verkeerde plek, heeft geresulteerd in een metamorfose van keuken, huis- en slaapkamer met de enige investering drie krukjes van de Xenos.  Op een wonderlijke manier staat thuis nu niet alleen alles op z’n plek, maar geeft het mij ook een gevoel van rust en ontspanning.  Dit effect had ik echt niet verwacht!  Hanny, veel dank voor je betrokkenheid en eenvoud van je adviezen.

Fenny Bruins, Barneveld

Jammer dat ik dit niet al veel vroeger aan mezelf cadeau heb gedaan.

Nadat Hanny in mijn huis Feng Shui adviezen had gegeven en het hele huis heeft gecleared ben ik even in een rollercoaster terecht gekomen.Ik kreeg hernieuwde energie en ben dingen beginnen veranderen en verplaatsen en opknappen en vond wonderwel moeiteloos al de atributen die ik daarbij nodig bleek te hebben.En dit allemaal in een zeer korte tijdspanne.Nadat ik mijn werkruimte had aangepast begonnen de klanten ook toe te stromen.Alles in huis voelt nu veel rustgevender en juister aan en ik slaap veel beter en kom vooral graag thuis. Ik ben blij dat ik dit heb laten doen en vind het jammer dat ik dit niet al niet vroeger aan mezelf cadeau heb gedaan.

Zeker een aanrader als je toe bent aan vernieuwing en of verandering in je leven.

Lieve (Merksem België)

Veel meer inzicht in onszelf en elkaar kregen ende energie stroomt weer voelbaar!

Het consult sloot helemaal aan op de kennismakingscursus.
Hanny had al een hoop voorbereidend werk gedaan voor zij bij ons thuis kwam aan de hand van plattegronden en adres dat we haar hadden toegestuurd.
Ze had alle tijd en aandacht om alles met ons door te nemen.
Het consult duurde twee volle dagen. Ons huis is door Hanny gezuiverd van allerlei negatieve energiën dmv. klankschalen, bergkristallen etc. En zoals ik al vermoedde zat er aardig wat scheef!
Hanny heeft ook dmv astrologie onze elementen bepaald en daar veel mee gedaan. Het leuke is dat we ook veel meer inzicht in onszelf en elkaar kregen.
Hanny heeft ons veel adviezen gegeven over kleuren en anders plaatsen van meubels. Dit deed ze aan de hand van onze elementen.
Misschien niet voor een leek te begrijpen, maar ons huis voelde compleet anders aan; de energie stroomt weer voelbaar! Ook andere zaken zoals werk, hobby, relatie voelt beter aan.

Anneke ,Yoga docente en JanTimmer, manager.

Hadden we het maar eerder gedaan!”

Hanny is een warme en betrokken persoon die ons enorm heeft geholpen om ons huis meer ‘thuis’ te maken. Dat was precies wat wij met haar hulp hoopten te bereiken. Ze is heel goed voorbereid en heeft veel kennis paraat. Ze heeft ons op een hele praktische manier geholpen en ons laten inzien dat aanpassingen die leiden tot een betere Feng Shui niet altijd veel geld hoeven te kosten. Aanpassingen die we bovendien direct konden uitvoeren en voelen! Bijvoorbeeld het bedje van onze zoon 1 meter verplaatsen en een beetje draaien heeft er meteen voor gezorgd dat hij veel beter slaapt. Ons hele huis heeft na haar bezoek een soort van verlichting gekregen. Het geeft ons nieuwe energie wat heeft geleid tot het oppakken van klussen die jaren waren blijven liggen. Daarnaast heeft Hanny een persoonlijke clearing gedaan. Dit heeft geleid tot een beter inzicht in en vermindering van lichamelijke klachten. Hadden we het maar eerder gedaan!”

Daan Elstak, manager

Je “voelt” als het ware de energie weer stromen en wij zijn ook weer in beweging gekomen.

Mijn man en ik liepen al lange tijd met plannen rond om de inrichting van onze huis en zijkamer te veranderen, maar wisten niet hoe te beginnen, laat staan wáár.

In de loop van jaren hadden we steeds meer spullen om ons heen vergaard en daarbij kwam ook nog dat door het overlijden van beiden ouders onze inboedel nog eens extra werd aangevuld met “oude geschiedenis” waar ook weer bijbehorende energieën aanhingen. Ik werd er letterlijk door geblokkeerd, en onze ruimplannen kwamen hierdoor niet van de grond. Omdat ik al vaker over Feng Shui had gelezen en geïnteresseerd was geraakt, voelde ik het als een kadootje toen de flyer van Hanny mijn aandacht trok.

Direct gebeld en de eerste intake was snel gemaakt. Samen met mijn man en Hanny zijn we aan de slag gegaan.  Wat wil je perse houden, wat werkt verstorend, wat komt op een andere plek  beter tot zijn recht en met welk plan gaan we aan de slag om het geheel weer in balans te krijgen?

Ongelofelijk hoe snel we de plannen rond hadden en de eerste positieve resultaten konden ervaren. Kleuren, elementen en verhoudingen spelen een grote rol hierin en Hanny weet dit op een kundige en prettige manier over te brengen en toe te passen. We zijn blij dat  we gekozen hebben voor deze volgorde om ons huis grondig aan te pakken.

Nu er meer ruimte is ontstaan en zaken beter op elkaar zijn afgestemd “voel” je als het waren de energie weer stromen en zijn ook wij weer in beweging gekomen. Wij zijn blij dat we met Hanny in zee zijn gegaan.

Haar advies om  éérst te zorgen voor balans en de juiste Feng Shui in huis en pas daarna op zoek te gaan naar geschikte elementen, meubels en kleuren heeft ons erg geholpen in het weer op orde krijgen van ons huis.

Bedankt Hanny, het was bijzonder om met jou te mogen werken!

Hans en Ingrid Maas  te Tilburg

Aanbod boven vraagprijs

We woonden in een prachtig mooi jaren-30 huis aan een pleintje, maar op het moment dat we kinderen kregen en ik meer thuis kwam te zitten begon ik me steeds minder op mijn gemak te voelen. Zelf had ik me al verdiept in Feng Shui, maar kwam er zelf niet uit. Nadat Hanny ons huis ‘onder handen’ had genomen en we de nodige Feng Shui aanpassingen hadden doorgevoerd, voelde het goed.

Uiteindelijk zijn we toch verhuisd, omdat een aantal woonwensen in dit huis niet mogelijk bleken.

Het huis was overigens binnen een week verkocht. We kregen daarna zelfs nog een bod boven de vraagprijs.

Voor het nieuwe huis hebben we wederom Hanny geconsulteerd. Ze heeft op een plezierige manier veel informatie en tips gegeven. Ideaal als je nog niet in het huis woont en zodoende makkelijker bv. een deur kan ‘wegmetselen’. We zijn erg tevreden.

 Ellen Schilstra, stoelmassage.

Veel meer op mijn gemak in mijn eigen huis

Je hebt ons goed op weg geholpen en we zijn erg blij met onze huidige inrichting.

De inrichting is beter afgestemd op ons gezin en Sytze voelt zich veel meer op zijn gemak in zijn eigen huis.

Arta Facta keramiekopleiding en Sytze acupuncturist

Geweldig effect allemaal

Vandaag de voortuin grondig gesnoeid!! Voel me als herboren.
Het water sijpelt langs de blauwe bol en de windharp hangt voor het raam en een nieuwe
lamp in de gang. Geweldig effect allemaal . Het is echt al voelbaar al ben ik nog niet klaar met alle
aanpassingen. Morgen en de rest van de week nog hard er tegen aan. Walter was ook enthousiast over de voorgestelde veranderingen.

Hartelijke groet, Paulien Parlevliet

We zijn nog steeds onder de indruk van alles wat je hebt verteld.

Wij vonden het fijn dat je bij ons bent geweest. We zijn nog steeds onder de indruk van alles wat je hebt verteld. Ik ga met alles aan de slag.

Groeten,Shoba

Ik ben ook een stuk rustiger geworden.

Hi lieve Hannie,

Met het slapen ging het ietsje beter, maar

Ik merk gewoon dat er steeds meer verbetering in komt. Ik ben ook een stuk rustiger geworden. we hebben in ieder geval een heleboel van jouw ideeen omgezet, Ludwig is er bijna de hele week mee bezig geweest, en het ziet er allemaal super uit.

Inge

Meer inzicht en vertrouwen, een warm huis en een fijn kantoor

Hanny heeft mij…..

Sabah

Communicatie en marketing

Pin It on Pinterest

Share This