Space Clearing

Wil je ondersteund worden, energie opladen en tot rust komen? Heeft je huis wel een positieve invloed op je?

Een huis draagt net als een mens ballast met zich mee. Je ziet dit niet, toch voelen we dit vaak wel onbewust aan. Een huis kan treurigheid, vermoeidheid, angst of depressie uitstralen afhankelijk van de gebeurtenissen die zich er hebben afgespeeld zoals ziektes, sterfgevallen, ruzies en scheidingen of inbraken.

Soms kunnen deze situaties zich hierdoor weer herhalen.
Wanneer je er meer op let merk je dat een ruimte je stemming beïnvloedt, dat je het ergens in huis altijd koud hebt of op de bank ploft als je thuis komt en tot niets meer in staat bent. Kinderen zijn hiervoor extra gevoelig. Het is mogelijk dat ze slecht slapen, angstig en onrustig zijn of naar dromen.

Zelfs onze gezondheid kan lijden onder de plek waar we wonen of werken. Natuurlijke verstoringen door wateraders, breuklijnen of verstoorde magnetische velden kunnen de harmonie in huis en de vitaliteit van de bewoners aantasten. Dit geldt uiteraard ook voor technologische verstoringen. Een energetische reiniging, een Space clearing, van het pand en remedies tegen de natuurlijke en technologische verstoringen kunnen dan weer rust en ruimte bieden.

 

Vernieuwing en verandering, meer stroming en rust

Referentie Lieve Adriaanse Coachings Praktijk, Merksem België: Nadat Hanny in mijn huis Feng Shui adviezen had gegeven en het hele huis heeft gecleard ben ik even in een rollercoaster terecht gekomen. Ik kreeg hernieuwde energie en ben dingen beginnen veranderen en verplaatsen en opknappen en vond wonderwel moeiteloos al de attributen die ik daarbij nodig bleek te hebben. En dit allemaal in een zeer korte tijdspanne. Nadat ik mijn werkruimte had aangepast begonnen de klanten ook toe te stromen. Alles in huis voelt nu veel rustgevender en juister aan en ik slaap veel beter en kom vooral graag thuis. Ik ben blij dat ik dit heb laten doen en vind het jammer dat ik dit niet al niet vroeger aan mezelf cadeau heb gedaan. Zeker een aanrader als je toe bent aan vernieuwing en of verandering in je leven.

Pin It on Pinterest

Share This