Dit is precies de tuin voor mij.

Hanny Verheijden, Feng Shui Consultant heeft voor mij een precies op mijn lijf geschreven tuinontwerp gemaakt.

Ik ben er erg tevreden over want het is precies geworden wat ik gehoopt had! . De tuin is nog maar heel recent aangelegd en bloeit al in volle pracht en is heel goed in balans. Ik voel me er helemaal in thuis mede dankzij de extra puntjes op de i, ideeën waar je gewoonlijk zelf echt niet opkomt. De tuin is niet heel groot maar de specifieke inrichting en niveauverschillen maken de tuin heel prettig en ruim. De indeling, materiaal en kleurkeuze samen met het waterornament verhogen de energie wat de tuin ook zo bijzonder maakt.

Als ik s`avonds op mijn terras zit, alleen of met vrienden, kan ik alleen maar concluderen dat dit precies de tuin voor mij is!

Maria La Verda, Ontwerpster, eigenaar internationaal bedrijf

We hebben nu de tools om onze tuin te gebruiken om ons leven en gezondheid te ondersteunen.

Over het consult ben ik zeer tevreden, alles werd prima uitgelegd, bij elke opmerking gaf Hanny ook de reden waarom in duidelijk verstaanbare ‘lekentaal’

Zodat het begrijpelijk en logisch is waarom dingen al dan niet verandert zouden moeten worden We kregen antwoord op al onze vragen en zelfs meer dan dat Ik vond het heel interessant om te horen dat er in de tuin ook een speciale hartplek is, en hoe je daar ook best mee kan omgaan Ook kregen we nog extra onze yin en yang plaats aangewezen, zodat we in totaliteit toch een heel andere kijk hebben op onze tuin en een veel beter begrip van hoe de energieën  lopen en hoe dat zich ook vertaald naar ons dagelijks leven en ons welbevinden. Zodat we nu de tools hebben om onze tuin te gebruiken om ons leven en gezondheid te ondersteunen.

Bedankt Hanny

Vriendelijke groeten

Rita Stevens België

Pin It on Pinterest

Share This