Zakelijk consult

Wilt u het ziekteverzuim verminderen, de productieve energie van uw bedrijf verhogen en met minder inzet meer resultaat behalen ?

Aanloopproblemen, reorganisatie, ziekteverzuim, slechte motivatie, stagnatie of terugloop kunnen aanleiding zijn voor een Feng Shui consult. Een inspirerende, harmonieuze en gezonde werkomgeving met een hoge energie draagt altijd bij tot beter bedrijfsresultaat en meer betrokkenheid en plezier in het werk.

Een goed gekozen bureaupositie geeft met minder inzet meer overwicht en een betere prestatie.
Een ander aspect, het verminderen van electrosmog en negatieve stralingen, komt ieders vitaliteit ten goede.

Volgens grootmeester prof. Dr. Lim is in 70 % van de gevallen de oorzaak van bedrijfsproblemen een slechte Feng Shui.
Daarom is een goede Feng Shui heel belangrijk voor zowel startende als voor bestaande bedrijven. Bij nieuwbouw,  renovatie, uitbreiding of een nieuw interieur kunnen wij u van dienst zijn. Maar zelfs zonder problemen of grote veranderingen brengt een Feng Shui consult verbetering in het bedrijfsresultaat. Dit geldt voor alle bedrijven groot en klein, praktijkruimten, horeca, hotels, scholen en wellness centra.

Ik heb heel veel goede resultaten bereikt met het aanpassen van een bestaand interieur, dus ook met een minimum aan investering kun je een maximum resultaat behalen.

Extra’s

Een aantal aspecten van Feng Shui, zoals de Nine Star Ki, oftewel de 5 elementenleer, lenen zich uitstekend om te coachen.
Denk ook eens aan een lezing of workshop op maat in uw bedrijf.

Kosten

Dit is afhankelijk van grootte van het pand en de gevraagde adviezen.
Er zijn verschillende mogelijkheden. Dit kom ik graag vrijblijvend toelichten.

Referentie Digne consult:

Hooggespannen waren onze verwachtingen, toen Hanny Verheijden van Feng Shui Visie ons kantoor binnenkwam. Feng Shui bevordert de kwaliteit van werken op kantoor en stimuleert business. Dát hebben we geweten! Leuk, interessant en omzetbevorderend! Hanny Verheijden is een dame die haar vak gedegen en serieus uitvoert en zeer betrokken is bij het wel en wee van het leven en werken in een kantoor. Alles bij elkaar heeft het consult bijna anderhalve dag geduurd en het heeft het kantoor en het leven en werken van onze medewerkers volledig op zijn kop gezet. De indeling is veranderd, werkplekken en werkplaatsen zijn veranderd en er zijn goede adviezen gegeven over de inrichting. Wat mooi is dat ze met de bestaande materialen werkt en dat er nauwelijks nieuw aangeschaft hoeft te worden. Het effect is verbazingwekkend gelijk merkbaar, in sfeer, innerlijk gevoel én omzet! Wij kunnen haar met hart en ziel aanraden!

Pin It on Pinterest

Share This