Iedereen voelt zich onmiddellijk thuis in de omgeving die Hanny creëerde.

Onze kantoren werden ingericht door Hanny. De prestaties van mij en van alle medewerkers zijn sterk verbeterd door te kunnen werken in een harmonische sfeer. Iedereen voelt zich onmiddellijk thuis in de omgeving die Hanny creëerde.

Bedankt Hanny!

Chris Nyberg, Zaakvoerder – Syncware bvba / Zenata bvba

 

Het effect is verbazingwekkend gelijk merkbaar, in sfeer, innerlijk gevoel én omzet!

Hooggespannen waren onze verwachtingen, toen Hanny Verheijden van Feng Shui Visie ons kantoor binnenkwam. Feng Shui bevordert de kwaliteit van werken op kantoor en stimuleert business. Dát hebben we geweten! Leuk, interessant en omzetbevorderend!
Hanny Verheijden is een dame die haar vak gedegen en serieus uitvoert en zeer betrokken is bij het wel en wee van het leven en werken in een kantoor. Alles bij elkaar heeft het consult bijna anderhalve dag geduurd en het heeft het kantoor en het leven en werken van onze medewerkers volledig op zijn kop gezet. De indeling is veranderd, werkplekken en werkplaatsen zijn veranderd en er zijn goede adviezen gegeven over de inrichting. Wat mooi is dat ze met de bestaande materialen werkt en dat er nauwelijks nieuw aangeschaft hoeft te worden. Het effect is verbazingwekkend gelijk merkbaar, in sfeer, innerlijk gevoel én omzet!

Wij kunnen haar met hart en ziel aanraden!
Digne consult, trainingsbureau.

De prestaties van mij en van alle medewerkers zijn sterk verbeterd.

Nooit gedacht dat we zo snel zo hoog konden scoren.

Onze kantoren werden ingericht door Hanny. De prestaties van mij en van alle medewerkers zijn sterk verbeterd door te kunnen werken in een harmonische sfeer. Iedereen voelt zich onmiddellijk thuis in de omgeving die Hanny creëerde.

Alles nog steeds super druk maar wel schitterende momentum hier… Ben niet meer te stoppen!

We voelen ons prima in de kantoren en waarderen uw werk sterk.

Alles is uitzonderlijk goed hier.  Nooit gedacht dat we zo snel zo hoog konden scoren.

 Het huis van Cindy is verkocht geraakt voor de prijs die we vroegen.

“The law of attraction” werkt hier zeer goed JJ

Bedankt Hanny!”  Chris Nyberg, Schilde Belgie

Nadat ik mijn werkruimte had aangepast begonnen de klanten ook toe te stromen en ik slaap veel beter.

Nadat Hanny in mijn huis Feng Shui adviezen had gegeven en het hele huis heeft gecleared ben ik even in een rollercoaster terecht gekomen.

Ik kreeg hernieuwde energie en ben dingen beginnen veranderen en verplaatsen en opknappen en vond wonderwel moeiteloos al de atributen die ik daarbij nodig bleek te hebben.

En dit allemaal in een zeer korte tijdspanne.

Nadat ik mijn werkruimte had aangepast begonnen de klanten ook toe te stromen.

Alles in huis voelt nu veel rustgevender en juister aan en ik slaap veel beter en kom vooral graag thuis. Ik ben blij dat ik dit heb laten doen en vind het jammer dat ik dit niet al niet vroeger aan mezelf cadeau heb gedaan.

Zeker een aanrader als je toe bent aan vernieuwing en of verandering in je leven.

Lieve Adriaanse, Coach/Therapeute (Merksem België)

 Kantoor/woonhuis.

De energie in huis is gaan stromen en dat heeft op zowel privé als zakelijk gebied een enorme boost voor ons gegeven.

Vanwege mijn interesse in Feng Shui ben ik op zoek gegaan naar een persoon die gespecialiseerd was in de Feng Shui. Die juiste persoon bleek Hanny te zijn. Vooral haar aanpak qua warmte en professionaliteit op haar gebied sprak mij enorm aan. Na diverse gesprekken met haar is Hanny aan de slag gegaan en kwam met een helder en doordacht plan om mijn woning die ik zou gaan betrekken met mijn nieuwe vriendin Azita en haar kinderen Daniel en Hanna te voorzien van elementen die van belang zijn voor een goede Feng Shui. Wat ik ook een pre van Hanny vond was dat ze zowel op het gebied van Feng Shui als binnenhuisarchitectuur zeer goed uit de voeten kan. Ze heeft een advies gemaakt wat ook aansluit op de het type woonhuis in combinatie met Feng Shui. Je moet hierbij denken aan adviezen betreffende kleurstellingen, beplantingen, meubilair etc. samen met de specifieke Feng Shui remedies. Dit alles heeft geleid dat de energie in huis is gaan stromen en dat het op zowel privé als zakelijk gebied een enorme boost voor ons heeft gegeven. Ik wil dan ook Hanny aanbevelen bij iedereen die vooral niet voor een dubbeltje op de 1e rang wil zitten, maar wil investeren in succesvol en gelukkig worden. Hanny, bedankt voor je warmte, inzet en professionaliteit en ik wens je heel veel geluk, liefde en succes in de toekomst toe.

 Jan van Iersel, project ontwikkelaar.

Eén ding staat vast voor mij; De Zaak draait sindsdien beter dan ooit tevoren, en we voelen ons meer thuis in ons huis dan ooit daarvoor.

Energie-werk(t)?
Wat is energie, hoe werkt het? Ik weet het niet! Wel is voor mij vast komen te staan dat positieve én negatieve ‘energie’ bestaat. Na de consulten van Hanny is er veel veranderd in ons pand.  Alle daagse ‘wijsheden’ maar ook scherpzinnige inzichten leverden ons een woon/werkomgeving op waarbinnen het prettiger vertoeven is. Niet alleen omdat de plaats van de meubels beter klopt, ook voelt het gewoon beter. Zelfs voor iemand die met twee voeten op de grond staat en zich bewust open moet stellen voor het concept voelen, is er een merkbaar verschil; het stroomt weer in huis! 

 Energie; Ik zie het niet, dat is zeker! En ja, ik stel me soms de vraag of het er wel is, maar ook besef ik dat ik niet alles moet willen begrijpen. Één ding staat vast voor mij; De Zaak draait sindsdien beter dan ooit tevoren, en we voelen ons meer thuis in ons huis dan ooitdaarvoor. Voorzichtig concludeer ik dus maar dat energie-werkt!

Nick & Sey  reclame bureau Tilburg

Meer energie, meer ruimte en aantrekkelijker.

Hoi Hanny,

Ik ben super blij met je komst!! ik heb terug zoveel energie, ik heb me de laatste dagen heel hyper gevoeld. ;-).. Gisteren op mijn sluitingsdag alles al omgezet; nu heb ik echt zoveel meer ruimte en is het echt meer aantrekkelijker. Opgeruimd, onvoorstelbaar ;-).. Nu nog de kale muren opvullen, eventueel nog wat leuke kleuren schilderen en mijn hartplaats verwennen. Vriendelijke groeten,

Tom Kenens

ps het is echt al super het resultaat!!!!

Belgie

De samenwerking met Feng Shui adviseuse Hanny Verheijden was voor ons een openbaring.

Na advies gevraagd te hebben voor onze nieuwe inrichting van het Tandtechnisch laboratorium, kreeg deze opdracht een verassende wending door gesprekken met de directie die uit twee personen bestaat. De op Feng Shui gestoelde aanpak was niet alleen leerzaam en leuk, maar bracht ook veel synergie tussen de directie leden tot stand. Openheid, duidelijke karakter omschrijvingen, tegenstellingen en overeenkomsten. Dit alles werd duidelijk door de voor ons onbekende Oosterse aanpak. Een openbaring voor ons Westerlingen. Wij vinden deze werkwijze een enorme aanvulling op ons bestaande beleid binnen onze organisatie. Wij danken Hanny dan ook hartelijk voor haar inzet.

Met vriendelijke groet,

M. Gimbrere en P. Spoor. Tandtechnisch laboratorium

De investering die ik heb moeten doen is werkelijk minimaal geweest, met een maximum aan resultaat.

Afgelopen zomer werd het mij ineens helder dat ik mijn werkzaamheden als coach/trainer in het bedrijfsleven meer wil verschuiven naar het coachen en inspireren van mensen bij levensvragen. Nu voel ik mij een bevoorrecht mens om buitenaf te wonen en voldoende ruimte in huis te hebben om kleine groepen te ontvangen. Maar hoe prettige ruimtes te realiseren, waarbij ook optimaal gebruik wordt gemaakt van de omgeving?

Via een vriend kwam ik in contact met Hanny Verheijden.  Met veel genoegen heb ik de adviezen van Hanny opgevolgd en heb ik een vervolgconsult met haar afgesproken voor verdere detaillering. Hoewel ik aanvankelijk wat schrok van het tarief, is het mij dubbel en dwars waard geweest. De investering die ik heb moeten doen is werkelijk minimaal geweest, met een maximum aan resultaat. En a passant heeft Hanny ook nog feedback gegeven en meegedacht over mijn nieuwe bedrijfslogo. Van kantoor aan huis veranderde de ruimtes in een coaching-, meditatie- en cursusruimte waarvan iedereen nu zegt: wat een prettige ruimte is dit. Een mooier compliment kan ik me niet wensen. Maar …. ere wie ere toekomt: Hanny ze zijn voor jou!

Almitra life & business coaching

Ruimtelijker en harmonieuzer ingericht.

Ik ben vanochtend begonnen op het balkon met de 3 zinnen. Ook leuk om me te verbinden met mijn nieuwe ingang op deze manier.

Mijn eerste client vond het waterbronnetje heerlijk…net of ze buiten zat…dus die viel al in de smaak en ook de clienten erna…

Ook merkten ze allemaal dat de kamer meer ruimte had en harmonieuzer was ingericht ook in de woonkamer vond de psycholoog het ruimtelijker en harmonieuzer ingericht. Hij zette zelfs op gegeven moment de verwarming uit (doet hij anders nooit), omdat het zo warm was…invloed van de driehoek?

Dus ik kan het een succes noemen..Mijn complimenten aan jou daarvoor!! Bedankt voor de hulp tot nu toe.

Warme groet,

Jenny Biemans

Bureau voor inspiratie & zelfontwikkeling De Herberg

De temperatuur ging daadwerkelijk omhoog in de ruimte!

Ik ken Hanny al een hele tijd en na een mailtje van haar met uitnodiging tot haar cursussen besloot ik de cursus Feng Shui 1 te volgen. Ontzettend leuk en leerzaam. Veel praktische tips en een werkboek waar je thuis alles nog eens kunt na slaan en toepassen op je eigen interieur.

Toen wij een nieuw huis hadden gekocht heb ik Hanny uitgenodigd voor een consult. Ik ging vanuit huis werken en wilde graag dat alles zoveel mogelijk in balans zou zijn, na een aantal jaren van zeer moeizame ontwikkelingen. Ze heeft alle kamers gecleared en zelfs de waterader die door onze woonkamer bleek te lopen, weten te temperen.

De temperatuur ging daadwerkelijk omhoog in de ruimte!

Vele praktische tips gekregen voor mijn kantoor; zicht naar de deur, positie van bureaus, waterval om bepaalde plekken te activeren en nog veel meer.

Moniek Bertens  Duotoon

Competent working to give your home or working place the best energy.

Hanny is a warmhearted woman, enthousiastic and passionated in her work and her ideas. Competent working to give your home or working place the best energy.

Tineke meyers eigenaar Bron coaching

Zelfs mijn man vond het de investering dubbel en dik waard.

Wij hebben Hanny geconsulteerd om ons huis te laten stylen voor de verkoop.

Ze waarschuwde ons al dat we misschien niet meer weg wilden als het klaar was.

Daar kreeg ze gelijk in, we wonen er nu met veel meer plezier en zelfs mijn man vond het de investering dubbel en dik waard.

Ik heb Hanny nu gevraagd voor de inrichting, clearing en kleur keuze van mijn nieuwe winkel annex cursusruimte.

Lorraine Schenk, Keramiste

 

Ik ben er erg blij mee.

Hanny heeft ook de verkoopstyling en de Feng Shui van mijn vorige pand gedaan

Dit pand is voor de verhuizing al verhuurd.

Heleen Valstar. Valstar BV.

Pin It on Pinterest

Share This