Hanny verheijden

Hanny Verheijden, Internationaal werkend en opgeleid Qi-Mag Feng Shui consultant.

Het is fantastisch om te ervaren dat het mogelijk is om meer vitaliteit, harmonie en succes in iemands leven te bewerkstelligen.

In 2000 heb ik mijn bedrijf Feng Shui Visie opgericht. Zolang ik mij kan herinneren ben ik geboeid geweest door de oosterse cultuur en was ik altijd bezig met het ” mooi en beter maken”. In 1980 vertrok ik voor 6 maanden naar Zuid Oost Azië en sinds die tijd heb ik mij verdiept in veel facetten van de oosterse cultuur. In 1992 ben ik Chinese geneeswijzen gaan studeren, waar behalve een grondige kennis van de Chinese filosofie ook voeding, ontspanningstechnieken, meditatie, Tai Chi en Qi-gong, Chinese massage en het stellen van diagnoses een grote rol spelen.

Mijn behoefte aan het “mooi maken” leidde tot een carrière als visagist en stylist. Ik werkte 15 jaar voor (internationale) magazines en glossy’s en voor de TV- omroepen Dit alles heeft mij veel gevoel voor kleur, sfeer en detail gegeven en vooral ook het aanvoelen wat bij iemand past.

Deze kennis en ervaring vormen de basis voor mijn werk als Feng Shui consultant.

In 1996 kwam ik in aanraking met Feng Shui en was de keuze snel gemaakt, want ik kon nu vorm en inhoud gaan combineren. In 1997 ben ik aan mijn eerste Feng Shui opleiding begonnen. Inmiddels heb ik bij verschillende Feng Shui meesters gestudeerd en heb ik in 2000 mijn internationale Qi-Mag Feng Shui diploma aan het instituut van Prof. Dr. Jes Lim behaalt. Bij Jes Lim heb ik ook diverse specialisaties gevolgd zoals Feng Shui voor bedrijven en tuinen, taoïstisch energiewerk en Neutrakon (opheffen van blokkades).

Bij Eric Dowsett, een pionier op het gebied van energiewerk heb ik me verder bekwaamd in het reinigen van energievelden van mensen, gebouwen en grondstukken, Space en Personal clearing genaamd.

Bij onder andere Steven Devine en het Kushi Instituut heb ik de Nine Star Ki bestudeerd. Dit is een systeem waarmee je inzicht krijgt in je talenten en drijfveren en hoe je deze het best in kunt zetten. Dit systeem gebruik ik ook om je in de flow te brengen en inzicht te krijgen in je relaties.  De Nine Star Ki ondersteunt je persoonlijke ontwikkeling.

In de loop van mijn leven heb ik talloze cursussen en trainingen gevolgd die mijn holistische aanpak alleen maar vergroot hebben o.a. opleiding tot Integratief masseur, Tarotconsultant, Zhen Chi (hearthealing)trainer, Face reading, woonbiologie en het neutraliseren van straling. Ik kan ook mijn kennis opgedaan bij de Open Circles business trainingen inzetten.

Mijn ruime ervaring als reisbegeleidster in Azië en Midden Amerika heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling en geeft mij een extra expertise op het gebied van wellness en toerisme.

Waarvoor kunt u bij mij terecht,
Consulten voor particulieren en bedrijven. Interieur- en kleuradvies, tuinontwerp en verkoopstyling. Advies bij aan- en verkoop van panden of grondstukken, nieuwbouw en verbouwingen.  Energetische reiniging van gebouwen,grondstukken en personen. Persoonlijke vraagstukken en ontwikkeling.

Lezingen en workshops op maat. Cursussen in Qi-Mag Feng Shui 1, 2 en Business. De 5 elementen dagen.

Mijn drive is:
Een positieve impuls geven aan iemands leven en werk

Bewaren

Bewaren

Mijn achtergrond

  • Studie Traditionele Chinese Geneeswijze
  • 15 jaar ervaring als visagiste/styliste
  • Meerdere studies in Feng Shui en energiewerk
  • Breed opgeleid

Hanny in de media

Artikel in de Koortsdanser voorjaar 2016
Heroine`s journey - Editie Juni
De Reis van een Heldin

In de editie van “De reis van de heldin” staat een reportage over mij. Op bladzijde 26 Hoofdstuk 5 vindt u mijn bijdrage. Ook vind je hier een diepte interview met mij.

Indien u het interview wilt lezen, klik dan hier!

Change-wintereditie 2012/13

Artikel “Bewust wonen

Artikel “Een spirituele reis

Artikel “In contrast” in Change-wintereditie 2012/13
pagina 1pagina 2 | pagina 3 | pagina 4 | pagina 5

TV interview Brabant 10

Interview lokale omroep Zwolle

Pin It on Pinterest

Share This