Multifunctionele groene kantoorruimte

Multifunctionele groene kantoorruimte

Dit wordt een cadeautje aan mijzelf

Dat was de insteek van opdrachtgever Willem Hoppenbrouwer van bouw atelier 013.  Hij is eigenaar van een bijzonder pand in Tilburg bestaande uit 2 verdiepingen, de begane grond kwam vrij. Het moest een multifunctionele ruimte worden met praktische, inspiratievolle werkplekken in het groen. Hier kan men nu een presentatie geven, flexwerken, een meeting regelen een workshop geven, het is allemaal mogelijk. Ik heb naast het vele natuurlijke groen ook de kleur groen veelvuldig toegepast. De kleur groen staat voor creativiteit en voor groei. Lees meer over mijn werkwijze willem hoppenbrouwer Bouw Atelier 013

Tijdens een netwerk avond van ons clubje de Alliantie bleek wel dat de energieën nu heel goed zijn, niet alleen uit de positieve reacties van alle leden maar het was ook nog nooit zo laat geworden.

Reactie van de opdrachtgever: Werkruimte en workshop-ruimte gereed na een periode van verbouwen en inrichten! Erg blij met het resultaat, en met dank aan https://fengshui-visie.com die als aanvulling op de groene kantoortuin heeft gekeken naar een gezonde en stressvrije ruimte met een levensenergie voor meer harmonie, inspiratie en productiviteit. 

 

 

Hieronder de oude situatie

              

Tijdens de werkzaamheden, de nieuwe vloer is al gestort

    

Het eindresultaat

                                   

                

En in gebruik

                 

                 

                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This